Storyline

Jullie bedrijf is gegijzeld door de concurrent: Prezzreleaze. De CEO van Prezzreleaze heeft al jullie data gestolen én een negatief persbericht over jullie klaar staan dat zeer binnenkort verstuurd zal worden. Aan jullie de taak om in te breken in het kantoor van de directeur om de data terug te stelen en te voorkomen dat hij het persbericht zal versturen. Jullie hebben daarvoor slechts 60 minuten de tijd, want daarna zal de beveiliging hun vaste ronde doen. Lukt het jullie om binnen de tijd te voorkomen dat het schandaal werkelijkheid zal worden?

Direct boeken?  Klik dan hier.         

Meer weten? Lees dan verder!

Het Groningse Prezzreleaze, dat al jarenlang in de clinch ligt met haar voormalig zakenpartner, heeft nu de stoute schoenen aangetrokken en de database met klanten van haar grootste concurrent terug gehackt. De zoon  van de directeur (uit een eerder huwelijk) werkt als ethisch hacker en heeft zijn vader gewezen op de zwakke beveiliging van de concurrent. De CEO vindt dat er nu eindelijk gerechtigheid is na alles wat hem is aangedaan.

Zeer onterecht stond de CEO na een conflict met zijn voormalig zakenpartner met lege handen buiten. Opnieuw beginnen heeft hem een fortuin gekost. Het was fake news dat hij rommelde met de vrouw van zijn zakenpartner. De zoon van de directeur heeft de hack uiteraard niet zelf gedaan, maar hij heeft zijn vader gewezen op de zwakheden van het bedrijf. Daardoor was de klus snel geklaard. De CEO was verbijsterd toen hij ontdekte hoe eenvoudig het was om door te dringen tot de bestanden van zijn  voormalig zakenpartner. De directeur verklaart verder dat hem dit niet snel zelf zal overkomen, aangezien zijn medewerkers wel beter weten. Alles zit potdicht. Daarnaast zijn de klantgegevens in zijn persoonlijke kluis in veilige handen.