Mogelijkheden

De online privacy-escaperoom is geschikt om individueel te spelen. Je koopt als bedrijf een aantal ’tickets’. Je kunt je scores dan met je collega’s vergelijken (bijvoorbeeld de eindtijd en het aantal gevraagde hints). Wie is meesterhacker van het bedrijf gebleken? Leuk voor de vrijdagmiddag en nog nuttig ook! Het spelen van de escaperoom draagt bij aan het verhogen van bewustzijn rondom de risico’s die de organisatie loopt als het gaat om informatiebeveiliging. Hoe schadelijk is het klikken op een phishingmail, het  delen van je wachtwoord, de informatie die je deelt op social media en welke technieken zet je in om malware te kunnen installeren? Medewerkers leren in de escaperoom op een laagdrempelige manier de meest ingezette hackers-technieken in te zetten om de concurrent te gijzelen: kun jij in 60 minuten de gegijzelde data weer veilig stellen?
Totale duur: ±90 minuten
Prijs per medewerker:
0-5 personen: € 39,50 (p.p.)
5-20 personen: € 35,- (p.p.)
20-50 personen: € 29,50 (p.p.)
50+ personen: € 22,50 (p.p.)
Prijzen zijn excl. BTW.

Graag een offerte ontvangen? Stuur ons dan een e-mail.
escaperoom[at]privacy1.nl (at vervangen door @)

De fysieke privacy-escaperoom is geschikt voor maximaal 5 deelnemers per keer. Het is mogelijk om met een grotere groep te komen; in dat geval zullen de groepen worden opgesplitst en zal per 4 a 5 deelnemers de escape room worden gespeeld. De training na de escape room zal dan gezamenlijk worden gehouden. De totale duur van de sessie zal in dat geval langer zijn.

Medewerkers
De escaperoom kan gespeeld worden door alle medewerkers die contact hebben met klanten, die met (gevoelige) persoonsgegevens werken, op de financiële administratie werken en dergelijke. Het spelen van de escaperoom draagt bij aan het verhogen van bewustzijn rondom de risico’s die de organisatie loopt als het gaat om informatiebeveiliging. Hoe schadelijk is het niet vergrendelen van je computerscherm, het  delen van je wachtwoord, de informatie die je deelt op social media en het gedrag rondom de printer? Medewerkers leren in de escaperoom gebruik te maken van deze slordigheden: zouden zij in 60 minuten de gegijzelde data weer veilig hebben gesteld?
Voorkomen zij een imago-schandaal in de krant van morgen?
Totale duur: ±90 minuten
Kosten: €295,- excl. BTW
Boek hier één of meerdere sessies voor medewerkers.

Privacy functionarissen
Indien de organisatie beschikt over een privacy functionaris (zoals de Functionaris voor de Gegevensbescherming, de Privacy Officer, de Security Officer etc.), kan die ook deelnemen aan de escaperoom. Volgens ons  bestaat de meerwaarde uit dat de privacy functionaris plaatsneemt in de control room en op die manier kan meekijken en meeluisteren met zijn collega’s die op dat moment de escaperoom aan het spelen zijn. Dit kan interessant zijn omdat de privacy functionaris zo kan zien wat het bewustzijnsniveau van zijn collega’s is met betrekking tot informatiebeveiliging. De privacy functionaris krijgt ook een rol in de training die na afloop van het spelen van de escape room plaatsvindt. Tevens krijgt de privacy functionaris na afloop een kennissheet toegestuurd, waarin voor zijn organisatie wordt gespecificeerd hoe het bewustzijnsniveau van de deelnemers door de escaperoom is veranderd en hoe zij denken over informatiebeveiliging. Daarmee willen wij de privacy functionaris een handvat aanreiken om informatiebeveiliging binnen de organisatie op de kaart zetten en houden, bijvoorbeeld door op basis van een dergelijke kennissheet een vervolgprogramma te ontwerpen voor een blijvende borging van het bewustzijn rondom de risico’s van informatiebeveiliging.
Totale duur: ±90 minuten
Kosten: €395,- excl. BTW
Boek hier één of meerdere sessies voor medewerkers en privacy functionarissen.